La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

salsa de caramel de mantega salada

0

Ja sóc aquí ciutadans de Catalunya! Aquí la teniu, la súper recepta de la súper salsa de caramel de mantega salada o la súper salsa de caramel salat o la súper cosa més deliciosa del planeta… Imagineu-vos aquesta salsa banyant unes tortitas, unes crêpes, un pa de pessic, un gelat, els dits, damunt del marit… És que és luxúria puraaaaa!!!! Però a més a més ja us vaig amenaçar que la utilitzaré en altres mortals receptes… sí, sí… prepareu-vos!

INGREDIENTS

  • 180 gr de sucre
  • 110 gr de mantega salada
  • un rajolí d’aigua
  • 4 polsims de sal
  • 200 ml de nata

En una cassola posem el sucre, la sal, el rajolí d’aigua i la mantega. Remenem  amb una cullera de fusta. Farà bombolles, i es crearà una crema. No deixeu de remenar per què no s’enganxi el sucre i de cop veureu que comença a agafar color. Com veieu a les fotos segons el temps que el tingueu al foc obtindreu un caramel més fosc o més clar. Per mi està millor claret, però és qüestió de gustos. Fora del foc afegirem un rajolí de nata amb molt de compte perquè esquitxa, fa bombolles, vapor… Vaja, que sembles una bruixa de dibuix animat. A poc a poc hi posarem la nata i ho retornarem al foc per què es desfaci el sucre que s’hagi cristal·litzat. El guardarem a la nevera un cop fred.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?