Veuràs que quan facis aquesta recepta tindràs una necessitat imperiosa de tenir una porta de graner a la cuina… Sents la necessitat de tenir un paller… Té un rotllo granja americana amb bales de palla… Aquests muffins tenen una textura granulada, vaja, no arriba a ser granulada i són de sabor suau. Excepcionals per esmorzar! Amb melmelada estan molt bons, però a mi m’agrada degustar la subtilesa… Per mi estan boníssims… Sembla que no tinguin res especial, però aquí està la seva grandesa, la senzillesa elevada a la màxima potència!
INGREDIENTS
- 200 gr de farina de blat de moro
- 70 gr de farina
- 225 gr de sucre
- 125 gr de mantega
- 1/2 tsp de sal
- 2 tsp de llevat químic
- 3 ous
- 1/2 tsp d’essència de vainilla
- 375 ml de llet
Explicar una recepta de muffins és lo més fàcil del món. En un bol posem els ingredients secs i remenem. En un altre bol els líquids, la mantega la tindrem fosa. Incorporem els líquids als secs i al forn 20 minuts a 180ºC. Ja està!
So, what do you think ?