Vale és lleig però està deliciós!!! El pa de pessic de xocolata blanca és dolç, suau, esponjós però humit… però per mi el contrapunt de la maduixa li dóna la intensitat. És lleig però sofisticat de sabor… Seria el Javier Bardem dels pastissos, l’home no té una bellesa clàssica però qui no se’l menjaria?
INGREDIENTS
- 150 gr de xocolata blanca
- 120 gr de sucre blanc
- 140 gr de mantega
- 120 gr de farina
- 3 ous
- 125 ml de llet
- 16 gr de llevat químic
- 1/2 tsp de vainilla
- 200 gr de maduixes
Desfem la xocolata amb la mantega. Posem els ous i el sucre a la batedora fins que doblin el seu volum. Afegim la xocolata i mantega i seguim batent. Hi posem la vainilla. Li afegim la farina i el llevat passats pel sedàs i la llet. Tallem a daus les maduixes i les afegim. Al forn a 180ºC 55 minuts (però mireu sempre…)
So, what do you think ?