Estamos requetén bien, cubiertos de chocolate y con cuerpo de cacahué… Cacahué? En sèrio? Vale, es un hit però no hi havia manera de dir de cacahuete? Si ara tens enganxada la cançó no vulguis saber com t’obsessionaran aquestes magdalenes… Són especials, el sabor és complex però si t’agraden els conguitos les has de tastar, que no et tiri enrere la mantega de cacauets és estranya però enganxa… Somos los conguitooos…!
INGREDIENTS
- 100 gr de mantega tova
- 100 gr de mantega de cacauets
- 100 gr de sucre morè
- 100 gr de sucre
- 35 gr de xocolata amb llet
- 3 ous XL
- 200 gr de farina
- 1 1/2 tsp de llevat
- 80 ml de llet
- Conguitos a discreció
En el un bol posem els sucres, les mantegues, la xocolata desfeta i batem. Anem incorporant els ous un a un. Passem pel sedàs la farina i el llevat i li posem la meitat. Afegim la llet i després l’altra meitat de farina. Ara llencem tots els conguitos del món… 25 minuts al forn a 180ºC.
So, what do you think ?