Si em toqués la loteria el meu somni seria tenir una casa rural… els caps de setmana tindria els meus hostes calmant la meva part comercial, oferiria els millors esmorzars del planeta i entre setmana prepararia les receptes del meu blog i faria melmelada!!! Amb un davantal moníssim… Aiiix… Com encara no tinc milions al banc em conformo a fer melmelada i dóna una satisfacció… Sents que cuides la teva família i aquesta té un toc molt especial. És molt fàcil de fer i està boníssima!!! Jo al menys no tinc fi quan menjo torrades amb mantega i melmelada i quan és casolana… buf…
INGREDIENTS
- 400 gr de maduixots
- 200 gr de sucre
- 1 tbsp de suc de llimona
- 1 baina de vainilla (el toc)
Netegem els maduixots i els tallem en daus d’un centímetre. Jo ho poso directament a la cassola on courem la melmelada. Hi aboquem el sucre, traiem la vainilla de la baina i també la posem a la cassola. Ho deixem macerar 1 hora a temperatura ambient. Un cop passat el temps veurem que ja té molt de suc. Ho posem a foc mig uns 35 minuts. Ho anem espumejant i remenant. En calent la posem al pot que haurem esterilitzat. No canvieu les mesures de la recepta perquè d’altra manera no quedarà tan espessa. Si posem més quantitat quedarà líquida i necessitaríem pectina.
So, what do you think ?