Renta’t les mans! Perquè no podràs evitar sucar el dit per tastar aquesta meravellosa crema pastissera amb gust de xocolata. Espectacular! Realment una troballa molt útil perquè es pot utilitzar per pastissos, magdalenes, etc. La textura és perfecta, no queda ni líquida ni massa densa. Ja estic pensant que és ideal per macarons… O no! M’imagino banyant-me en ella… Com Isabel Allende que somia en nadar en una piscina d’arròs amb llet…
INGREDIENTS
- 80 gr de xocolata blanca
- 2 rovells
- 100 gr de sucre
- 4 tbsp de farina
- 400 ml de llet
Barregem els rovells amb el sucre i un cop estigui integrat afegim la farina. Hi afegim la llet a punt de bullir. Ho retornem a la cassola i al foc i no deixem de remenar fins que espessi. Fora del foc hi incorporem la xocolata a trossos, ho deixem un parell de minuts i després remenem perquè s’acabi de fondre. La posem en un bol amb el film a pell per què no es faci una pel·lícula.
So, what do you think ?