Un clàssic imprescindible! Estan boníssims i són molt fàcils, una altra recepta en què només necessitaràs un parell de bols i una cullera de fusta. Cap tècnica i tot el sabor… a mi m’agrada obrir-los per la meitat i olorar-los… i sempre estic temptada a esclafar-me una meitat a la cara! Un dia ho faré… En aquesta recepta a casa preferim tallar a trossos la xocolata amb llet i no comprar les pepites que no solen tenir qualitat, al menys les que pots trobar fàcilment. Però al capdamunt sí que les faig servir de xocolata blanca. Aquí com vulguis i el que tinguis.
INGREDIENTS
- 310 gr de farina
- 150 gr de sucre
- 16 gr de llevat químic
- 2 iogurts grecs
- 2 ous
- 4 cullerades de llet
- 80 ml d’oli de girasol
- 1 tsp de vainilla en pasta
- 100 gr de xocolata a trossos
- 50 gr de pepites de xocolata
En un bol barreges els ingredients secs, com ho barreges no cal ni passar pel sedàs. En un altre bol barregem els ingredients humits. Incorpores els humits als secs i hi incorpores la xocolata en trossos. Ho posem en els motlles i els coronem amb les pepites. Al forn a 180ºC durant 20 minuts.
So, what do you think ?