Quina ràbia! Estan bones!!! I a més a més ara resulta que la mantega de cacauets (que ens sona a la cosa més insana del planeta només per ser americana) és totalment bona per la salut… Clar, està feta amb un fruit sec i no amb greix d’origen animal… Fins i tot la podem fer a casa, ja que només consisteix en triturar cacauets amb un rajolí d’oli. Així que no deixeu de fer aquesta meravella, són galetes amb un gust suau a cacauets, no extremadament dolces i no en pots menjar només una. Una altra avantatge és l’oloreta que et deixen a casa! Fan olor a llar i família.
INGREDIENTS
- 90 gr de mantega
- 110 gr de mantega de cacauets
- 45 gr de sucre morè
- 65 gr de sucre
- 1 ou M
- 130 gr de farina
- 1/2 tsp de bicarbonat
- 1/2 tsp de vainilla
- Un polsim de sal
Tots els ingredients han d’estar a temperatura ambient. Batem la mantega i quan estigui com una crema afegim la de cacauet i seguim batent. Ara els sucres i continuem. si tenim batedora de rebosteria utilitzarem les pales però es pot fer amb una cullera de fusta, un bol i els bíceps de Rafa Nadal. Ara li toca a l’ou que l’haurem batut una mica i la vainilla. Quan tinguem aquesta crema li afegim els ingredients secs passats per sedàs. Amb aquestes quantitats surten 15 galetes. Fem unes boles i les aixafem. Jo les he posat a la nevera durant una hora. Això és important. Si t’agraden fines i cruixents les pots posar al forn directament. Si t’agraden tovetes per dins llavors és quan les has de posar a la nevera perquè s’endureixin. Al forn a 180ºC 12 minuts.
So, what do you think ?