Algun psicòleg especialitzat en addiccions a la sala, si us plau? Aquest mossos de llimona, o lemons bars o bé podria ser un blondie de llimona són droga. Així, tal qual… no en pots menjar només un. La fal·lera comença quan els hi talles les vores per fer-los quadradets… Aquí és quan has de dir no! No tastaré ni un bocí! Si ho fas estàs perdut. M’agradaria poder dir-vos el motiu… crec que és per la perfecta combinació de la llimona àcida que et fa salivar, la consistència toveta i la galeta de mantega. Des d’ara mateix serà una de les postres que faré quan tingui convidats perquè després de menjars copiosos la llimona sempre cau bé i perquè quanta més gent hi hagi enganxada abans sortiran grups de recolzament, teràpies específiques, es recaptaran diners per la investigació d’aquesta addicció… Veieu massa ambiciós somiar amb una Marató de TV3?
INGREDIENTS
- 113 gr de mantega pomada
- 50 gr de sucre
- 125 gr de farina
- Un bon polsim de sal
- 3 ous
- 300 gr de sucre
- 1 tbp de ratlladura de llimona
- 125 ml de suc de llimona
- 60 gr de farina.
Primer de tot farem la base posant a l’amassadora la mantega pomada amb els 50 gr de sucre. Quan s’hagin incorporem hi posem 125 gr de farina i la sal. Quan tingui una consistència arenosa, farem una bola i la guardem a la nevera el temps que s’escalfi el forn a 180º. En un motlle de brownie posarem la massa i la deixarem al forn 20 minuts. Com en els brownies el folrem amb paper encerat, la nostra vida seà molt més fàcil.
Un cop freda començarem a fer la crema. En un bol sense escrúpols posarem la resta d’ingredients i amb un batedor ho barregem tot fins que quedi una cremeta força líquida. Ho posem damunt la base i al forn altra vegada a 180º uns 35 minuts.
So, what do you think ?