Nyam… muffins fantàstics amb un sabor que enamora! Una altra de les meves receptes preferides, és a dir, que em llevo pel matí i me la faig per esmorzar. El crumble em torna boja: cruixent i amb el gust dolç d’ametlla, el muffin és suau i els gerds àcids… Sinó sou uns enamorats de la xocolata ja que llavors sí o sí heu de fer la recepta dels muffins de xocolata, aquesta és la millor recepta del món.
INGREDIENTS
- 215 gr de farina
- 1 1/2 teaspoon de llevat químic
- 1/2 teaspoon de sal
- 150 ml d’oli de girasol
- 180 gr de sucre
- 2 ous M
- 1 grapat de gerds
- 180 ml de llet d’avena
CRUMBLE
- 60 gr de mantega freda tallada a cubs
- 35 gr de farina
- 40 gr d’ametlla mòlta
- 2 tablespoon de sucre morè
Passem pel sedàs la farina, el llevat i la sal. En un bol barregem els ous, l’oli i el sucre i hi afegim la farina. Incorporem pregressivament la llet d’avena fins tenir una massa homogènia. Hi posem els gerds i omplim les càpsules de muffins.
Pel crumble en una picadora a petits tocs barregem la mantega freda, els sucre morè, la farina i l’ametlla mòlta fins que tingui una consistència de molles de pà. Ho posem damunt de cada muffin i els posem al forn a 180º 20-25 minuts.
So, what do you think ?