La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

muffins de gerds i avena amb crumble

0

Nyam… muffins fantàstics amb un sabor que enamora! Una altra de les meves receptes preferides, és a dir, que em llevo pel matí i me la faig per esmorzar. El crumble em torna boja: cruixent i amb el gust dolç d’ametlla, el muffin és suau i els gerds àcids… Sinó sou uns enamorats de la xocolata ja que llavors sí o sí heu de fer la recepta dels muffins de xocolata, aquesta és la millor recepta del món.

Muffins de gerds amb crumble

INGREDIENTS

  • 215 gr de farina
  • 1 1/2 teaspoon de llevat químic
  • 1/2 teaspoon de sal
  • 150 ml d’oli de girasol
  • 180 gr de sucre
  • 2 ous M
  • 1 grapat de gerds
  • 180 ml de llet d’avena

CRUMBLE

  • 60 gr de mantega freda tallada a cubs
  • 35 gr de farina
  • 40 gr d’ametlla mòlta
  • 2 tablespoon de sucre morè

Passem pel sedàs la farina, el llevat i la sal. En un bol barregem els ous, l’oli i el sucre i hi afegim la farina. Incorporem pregressivament la llet d’avena fins tenir una massa homogènia. Hi posem els gerds i omplim les càpsules de muffins.

Pel crumble en una picadora a petits tocs barregem la mantega freda, els sucre morè, la farina i l’ametlla mòlta fins que tingui una consistència de molles de pà. Ho posem damunt de cada muffin i els posem al forn a 180º 20-25 minuts.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?