Sabeu aquells muffins flonjos, saborosos, d’intensa chocolata totalment adictius? Doncs teniu sort… he trobat la recepta i sí, la comparteixo! És senzilla, és ràpida i és absolutament deliciosa. Una de les meves preferides. És el meu tresor… De fet una vegada vaig estar convalescent d’una operació i el meu marit em va portar un de pastisseria.. puaj! Res a veure!!! Això és pecat en estat pur…
INGREDIENTS
- 230 gr de farina
- 250 gr de sucre morè
- 60 gr de cacao pur
- 120 ml d’oli de girasol
- 240 ml de buttermilk
- 2 ous M
- 1 teaspon de llevat químic
- 1 teaspon de bicarbonat
- 2 teaspon de vainilla en pasta
- 1/2 teaspon de sal
- Grapat de nous
Els muffins sempre es fan amb la mateixa tècnica. D’una banda es barregen en un bol els ingredients secs tots passats pel sedàs (sempre!) i d’una altra els ingredients humits. Per què surtin molt esponjosos el truc és que quan incorpores els ingredients humits als secs ho facis amb pocs moviments. Aquesta és una rcepta en què si et queden grumolls no passa res. De debò és pitjor està barrejant una hora per què s’incorporin. I ja està! El forn precalentat a 180º i uns 25 minuts.
So, what do you think ?