La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

Eton Mess

0

Aquestes postres són una delícia, és elevar les maduixes amb nata a un altre nivell. L’origen de les postres és anglès, sembla ser que el mengen cada 4 de juny en un partir de críquet del Col·legi Eton. Haig de reconèixer que no sóc gaire fan de les maduixes perquè de fet no són maduixes el que comprem, són maduixots!!! I aquest tema m’indigna… què els hi va passar a les maduixes? En un viatge per Noruega vam comprar maduixes a un pagès i semblaven una altra fruita! Eren petites explosions de suc i sabor deliciós i intens… oh! Però com aquí no tenim la sort de tenir aquestes maduixes haurem de fer aquestes postres per redescobrir-les… No cal que t’esperis a jugar un partit de críquet per menjar-lo.

Eton Mess

INGREDIENTS

  • 200 gr de maduixes
  • 2 tablespoon de sucre
  • 4 clares d’ou
  • 220 gr de sucre blanc
  • Nata montada per un mateix amb el sucre que un vulgui
  • 12 maduixes per decorar

En primer lloc s’han de fer els petits merengues. Partirem d’un merengue suís. Escalfem les clares al bany maria amb els 220 gr de sucre sense parar de remoure i fins que arribin a 55º de temperatura. A continuació les montem a punt de neu, les posem a una màniga i fem petites muntanyetes en una safata folrada de paper de forn. Escalfem el forn a 100º i trigaran una hora i mitja. Estan fets quan els pots separar del paper totalment.

A part triturem les maduixes amb el parell de cullarades de sucre.

A l’hora de montar posem puré de maduixa, trenquem amb les mans uns merenguitos, una mica de nata amb més trocets de merenguito que cruixiran deliciosament, una mica de puré, nata i acabem decorant amb mitges maduixes i merenguitos sencers…

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?