La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

red velvet

0

De receptes de red velvet n’hi ha moltes però aquesta és una de les bones. Es poden fer magdalenes o bé en forma de pastís. Dóna molt bons resultats. És flonja, de sabor suau i agrada a tothom. De fet vaig torturar a uns amics que em demanaven la recepta perquè estaven totalment enganxats! Va haver de néixer la seva filla per què els hi regalés els meus coneixements… Aquí haig de dir que normalment s’utilitza colorant vermell però a mi no m’agrada, prefereixo les coses naturals. També es solen menjar amb un frosting de formatge… El món d’aquest frosting és molt complicat… la majoria de receptes tenen tanta mantega que notes el colesterol com et va pujant només de batre-la!!! Teniu una entrada amb les que he tastat i no t’envien al metge directament… Us deixo les fotos de la mona dels meus nebots… La recepta dóna per tres motlles de 15 cm.

 

INGREDIENTS

  • 250 gr de farina
  • 300 gr de sucre. Jo poso la meitat de blanc i la meitat de morè. Sempre que fem servir cacao pur és millor el sucre morè que guarda la humitat.
  • 1 tablespoon de caco pur, uns 15 gr.
  • 1 teaspoon de sal
  • 1 teaspon de llevat químic
  • 1 teaspoon de bicarbonat.
  • 2 ous L
  • 250 ml d’oli de girasol
  • 240 ml de buttermilk
  • 1 teaspoon de vinagre blanc
  • 1 teaspoon de vainilla en pasta

Aquí utilitzarem la tècnica altra vegada de barrejar els ingredients secs en un bol sempre passats per un sedàs i els humits en un altre bol. Incorporem els humits als secs. Queda una massa molt líquida. En quant al temps de cocció dependrà de si fem magdalenes uns 15-20 minuts o pastís uns 35-40 minuts. És qüestió d’anar punxant…

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?