Aquesta recepta l’he fet mil vegades perquè com a regal per portar és genial. Les quantitats són per dues vegades, de manera que en pots congelar la meitat i vas repartint galetes a tota la família i amics. La gràcia és tenir talladors de diferents formes i ja tens un detall per cada ocasió. De fet també és una recepta útil per què els nens les decorin ells mateixos! A més a més, les pots banyar amb xocolata o acabades de sortir del forn els hi enganxes micronubes, els hi pots afegir ametlles, pots tenyir la massa… Realment molt versàtil i autènticament deliciosa, amb aquell gust de mantega que torna boig i recorda a les galetes escoceses…
INGREDIENTS
- 500 gr de farina
- 150 gr de sucre
- 250 gr de mantega
- 1 ou
- 1 rovell d’ou
- 2 tbs de llet
- 1 pulsim de sal
Barregem la mantega amb el sucre. Hi afegim l’ou i el rovell. Un cop està ben integrat hi posem la llet i la sal i finalment la farina. Cal deixar reposar la massa a la nevera al menys una hora. Després estirem la massa a un grossor de mig centímetres. Les tallem com vulguem, sinó tenim tallador podem utilitzar un got mateix. Al forn a 180º uns 10 minutets, ja ho anireu veient…
So, what do you think ?