La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

Frosting de formatge

0

Aquest és un tema delicat. N’he tastat molts. El principal problema que ens trobem amb aquest frosting és que la majoria porten un tou de mantega pel que no només al gust no els trobo gens bons sinó que a més són hipercalòrics. A més a més si ens hem de mirar el colesterol, i siguem sincers, a partir d’una edat tots ens el mirem, és molt millor no afegir a una recepta 250 gr de mantega!!! Però… Un argument a favor és que sinó  li poses aquesta quantitat de mantega no aguanta la formeta que fem amb la màniga, per exemple, pels cupcakes… Jo al final he trobat dues receptes (que només has de barrejar) que m’agraden. La primera és ideal pel pastís de Guinness i la segona per carrot cake, red velvet…

INGREDIENTS

  • 300 gr de formatge fresc
  • 150 gr de sucre glaç
  • 360 ml de nata muntada

INGREDIENTS

  • 250 gr de mascarpone
  • 50 gr de sucre glaç
  • 1/2 tsp de vainilla (molt opcional)

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?