La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

cupcake de cafè i nous

0

Mmmmmm… per fi un cupcake que em convenç totalment. La recepta és perfecte, flonjo i suau… Sempre havia volgut fer algun postre amb el gust de cafè però no trobava res que em fes el pes. Com sempre els frostings amb mantega no m’agraden gens i aquest cupcake amb mascarpone ens recorda al tiramisú, un gran entre els grans. Com sempre podem fer aquesta proposta com un layer però a casa, que només som dos, ens sembla que en cupcake és més fàcil de menjar. Un sabor adult.

Cupcake de cafè i nous

INGREDIENTS

  • 175 ml d’oli de girasol
  • 200 gr de sucre morè
  • 3 ous
  • 175 gr de farina
  • 2 tsp de llevat químic
  • 100 gr de nous
  • 65 ml de cafè fred
  • 250 gr de mascarpone
  • 4 cullarades de mel
  • 25 ml de cafè fred

Barregem els ous amb el sucre fins que blanquegin i anem afegint l’oli. Incorporem la farina i el llevat passat prèviament pel sedàs. Un cop tinguem la massa hi posem el cafè i les nous. Ho posem al forn uns 13 minuts a 180º.

Pel frosting barregem el mascarpone, el cafè i la mel. Llepem tot el bol perquè no es pot suportar!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?