Unes postres gallegues que si demanes en un menú sempre estan seques… Hi ha molta diferència entre el fet a casa i el que mengem en restaurants ja que com sempre que tenim pocs ingredients i cars la qualitat d’aquests fan la diferència. És apte per celíacs i jo hi crec molt en els clàssics, s’han de dominar ja que és el que li pots portar a la sogra un diumenge de dinar familiar… Hi ha alguna cosa més important que quedar bé amb la sogra?
INGREDIENTS
- 250 gr d’ametlla crua mòlta marcona
- 250 gr de sucre
- 5 ous L
- 1/4 teaspoon de canyella
- La ratlladura de mitja llimona
- Sucre glaç per decorar
En un bol posa l’ametlla, el sucre, la canyella i la llimona i amb una forquilla ho barregem. Anem afegint els ous i remenem amb una espàtula de silicona. No s’ha de batre, no ha d’entrar aire a la barreja, aquesta tarta és plana. Ho posem al forn a 170º durant 50 minuts. Als 30 minuts jo el tapo amb paper d’alumini perquè sino es crema. Un cop fred ho espolvoregem amb sucre glaç i per mi molt important sense creu…
So, what do you think ?