La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

hummingbird

0

En aquesta ocasió us porto unes postres del sud dels Estats Units però jo l’he modificat. Es pot fer en tarta o cupcake i altra vegada ens trobem amb el problema del frosting de formatge… Podeu consultar l’entrada dedicat exclusivament al frosting. La primera vegada vaig seguir la recepta al peu de la lletra i li posen una culleradeta de canyella i una de vainilla i a mi em sobrava totalment. Trobo que mata els altres sabors tropicals així que no els trobareu en els ingredients. De vegades les receptes americanes al final totes tenen el mateix gust, per això reconec que si a la recepta ja porten cafè, o pastanagues, o pinya… no els hi poso la vainilla a la canyella. De debò, feu-me cas i seguiu aquesta recepta i veureu que n’és de bona! La foto presenta un cupcake però sincerament, com el red velvet, no faig habitualment el frosting i m’ho menjo com una magdalena. En algunes versions al frosting li posen ratlladura de llima donant un toc encara més tropical que li va molt bé.

Cupcake colibrí

INGREDIENTS

  • 280 gr de farina
  • 1 teaspoon de bicarbonat
  • Un polsim de sal
  • 120 ml d’oli de girasol
  • 250 gr de sucre
  • 3 ous
  • 1 llauna petita de pinya en almíbar escurreguda (200gr)
  • 3 plàtans madurs
  • 80 gr de nous picades
  • 80 gr de coco ratllat

Tallem petit la pinya, aixefem els plàtans amb una forquilla i piquem en trossos grans les nous, ho barregem i ho reservem.

En un bol posem els ous i el sucre fins a blanquejar. Hi afegim l’oli i després la barreja que havíem reservat de plàtans, la pinya i les nous. Hi incorporem el coco i la farina i el bicarbonat passat per sedàs. Forn a 180º 20-25 minuts.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

So, what do you think ?