La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

crumbcake de gerds i xocolata

Recordeu quan els vostres pares us deien que en aquesta vida no es pot tenir tot? MENTIDA!!! Al menys pel que fa al gran dubte entre pastís i crumble… Aquí teniu el crumbcake de gerds i xocolata que ho té tot! Una base de pessic, un gerds àcids i un crumble dolç i cruixent… meravellós, […]

0

l’autèntica new york cheesecake!

Aquesta és l’autèntica new york cheesecake! Bueno… l’autèntica, autèntica… Algú sap quina és la recepta autèntica?! Si mires una mica internet veuràs 5.375 receptes que presumeixen de ser les autèntiques! Jajajajaja! He vist de tot… bases fetes amb crackers, amb fruits secs, amb melmelada al damunt, amb nata, iogurt, … He triat una recepta que […]

0

cookies

No teniu excusa! Aquestes cookies són les millors del món… He provat moltes receptes i mira que no m’agrada molt fer galetes… és el que més mandra em fa… però no he parat fins que he trobat aquestes. A més estic orgullosa perquè no és una recepta de Marta Stewart que es veu que és […]

0

pessic de xocolata blanca i maduixes

Vale és lleig però està deliciós!!! El pa de pessic de xocolata blanca és dolç, suau, esponjós però humit… però per mi el contrapunt de la maduixa li dóna la intensitat. És lleig però sofisticat de sabor… Seria el Javier Bardem dels pastissos, l’home no té una bellesa clàssica però qui no se’l menjaria? INGREDIENTS […]

0

magdalenes de conguitos

Estamos requetén bien, cubiertos de chocolate y con cuerpo de cacahué… Cacahué? En sèrio? Vale, es un hit però no hi havia manera de dir de cacahuete? Si ara tens enganxada la cançó no vulguis saber com t’obsessionaran aquestes magdalenes… Són especials, el sabor és complex però si t’agraden els conguitos les has de tastar, […]

0

EL pastís de xocolata

No pot ser més fàcil de fer, més ràpid i més decadent. Seria la recepta que recomanaria de fer a una persona que volgués sorprendre a la seva parella per Sant Valentí… Ja ho sé que ningú ho celebra, però no em digueu que compartir aquest pastís untuós i pecaminós no és una gran idea! […]

0

melmelada de maduixots

Si em toqués la loteria el meu somni seria tenir una casa rural… els caps de setmana tindria els meus hostes calmant la meva part comercial, oferiria els millors esmorzars del planeta i entre setmana prepararia les receptes del meu blog i faria melmelada!!! Amb un davantal moníssim… Aiiix… Com encara no tinc milions al […]

0

suksessterte

Dient-se pastís de l’èxit havia d’estar sí o sí en un blog que presumeix de receptes que sí funcionen. El que més gràcia m’ha fet és que malgrat que és d’origen nòrdic sembla una barreja desendreçada de rebosteria típica de la península… La base és com una tarta Santiago i la crema em recorda a […]

0

pa de pessic vegà 1,2,3

Aquesta recepta li dedico al meu cap Jesús. Podria dir que és perquè li encanten els pans de pessics, les nous, perquè és un home sa i que es cuida però en realitat és perquè és del seu nivell. Si el Jesús el pot fer, qualsevol persona pot! Vegà vol dir que no té cap […]

0

crema pastissera de xocolata blanca

Renta’t les mans! Perquè no podràs evitar sucar el dit per tastar aquesta meravellosa crema pastissera amb gust de xocolata. Espectacular! Realment una troballa molt útil perquè es pot utilitzar per pastissos, magdalenes, etc. La textura és perfecta, no queda ni líquida ni massa densa. Ja estic pensant que és ideal per macarons… O no! […]

0

red velvet brownie

No et pugen els pans de pessics? No controles el forn? La presentació d’unes postres et costa la vida? Posa un brownie a la teva vida. És la recepta fàcil, on no embrutes quasi res, no has de fer servir cap tècnica, no ha de pujar i ni tan sols has de mirar gaire ni […]

0

moeulleux aux pommes et amandes

Benvingut hivern! I com no podia ser d’altra manera la poma, la reina de l’hivern, és la protagonista. Quan era petita estava obsessionada amb els pastissos de poma i amb les pomes àcides, el gruyères i la purpurina… Ara el meu preferit és el que té una base sablé, compota i la poma per sobre… […]

0

muffins Starbucks

Un clàssic imprescindible! Estan boníssims i són molt fàcils, una altra recepta en què només necessitaràs un parell de bols i una cullera de fusta. Cap tècnica i tot el sabor…  a mi m’agrada obrir-los per la meitat i olorar-los… i sempre estic temptada a esclafar-me una meitat a la cara! Un dia ho faré… […]

0

flam parisí

Si algun dia em voleu llençar un pastís a la cara si us plau llenceu-me aquest!!! Ooooohhh per favoooor!!! Increïble recepta pels qui embogim amb els flams, cremes pastisseres, pudins… La base acaba de guanyar el títol de la massa sablé millor del món mundial i la crema… mare meva la crema… té la dolçor […]

0

galetes de mantega de cacauets

Quina ràbia! Estan bones!!! I a més a més ara resulta que la mantega de cacauets (que ens sona a la cosa més insana del planeta només per ser americana) és totalment bona per la salut… Clar, està feta amb un fruit sec i no amb greix d’origen animal… Fins i tot la podem fer […]

0

pastís de xocolata i carabassó

No posis aquesta cara! Sí! Carabassó!!! Segueix llegint! Aquesta recepta és genial perquè després de llegir desenes de receptes de pastissos de xocolata, sobretot de blogs francesos, el problema principal amb què em trobava era la quantitat de mantega que cal posar per què quedi untuós. Amb aquesta combinació d’ingredients he aconseguit el mateix efecte […]

0

pumpkin pie

El darrer dijous del mes de novembre es celebra el Dia d’Acció de Gràcies als Estats d’Units i aquest pastís és el tradicional que es serveix. La veritat a mi sempre em feia molta mandra fer-lo però la meva amiga Bàrbara me’l va exigir per la seva festa de Hallowen i haig de reconèixer que […]

0

panna cotta de xocolata i cafè

Mamma mia! És tan fàcil que fa vergonya aquesta recepta… I de fet podem perfumar-la amb vainilla, llimona, canyella o deixar-la natural. I ens podem complicar el que vulguem perquè jo he vist autèntiques bogeries ja que eren minicapes i clar, queda moníssim, però suposa fer el procés moltes vegades i esperar entre elles…  També […]

0

magdalenes d’avellanes i xocolata

Èxit assegurat per la canalla. Si pensem en els ingredients principals de la Nutella no ens calen més arguments per saber que la combinació avellana xocolata és perfecte. No costen gens de fer i tindràs una família agraïda a la qual podràs fer tants xantages com vulguis. És a dir, aquesta és una arma poderosa […]

0

bundt de donut

Sí, ho sé… Els donuts són el vuitè pecat!!! I per molt que un els vulgui fer casolans no tenen el mateix gust així que aquí teniu una excusa per comprar rebosteria industrial. Però jo tenia encara una altra excusa més bona ja que amb aquesta recepta participo en el “National Bundt Cake Day” organizat […]

3