La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

gelat de vainilla

Aquesta és la recepta del millor gelat de vainilla del món! Penseu que el meu marit està molt enfadat amb aquesta recepta ja que ara ja no pot gaudir de cap gelat que no sigui el meu… llesta, eh? Al principi pot fer mandra, la vainilla… sí, saps que està bona però no és exòtic, […]

0

clafoutis

Oh là là! una recepta autènticament francesa! Si cal reconèixer una cosa en aquesta vida és que la rebosteria francesa està a anys llum de qualsevol altra… Ara també cal reconèixer que és complicadeta i necessites dominar per una sola recepta tres o quatre tècniques. Per això està fent furor l’americana, perquè de fet és […]

0

bundt de Guinness

I altre cop un imprescindible! Si sou dels qui us agraden les postres de xocolata amb llet o blanca ben dolces aquesta no és la vostra recepta. Podríem dir que és pels amants de les coses poc dolces com jo… Per exemple, en la darrera mona de la meva fillola vaig utilitzar aquesta recepta i […]

0

pastís de petit suisse

El meu pastís preferit del món mundiaaaaal! Reconec que me la menjo sencera jo sola… I també reconec que és per la gent que li agraden els dolços poc dolços i que els pastissos de formatge tinguin gust a formatge, no a llimona. Evidenment, no es pot servir amb cap mermelada al damunt perquè això […]

3

muffins de xocolata

Sabeu aquells muffins flonjos, saborosos, d’intensa chocolata totalment adictius? Doncs teniu sort… he trobat la recepta i sí, la comparteixo! És senzilla, és ràpida i és absolutament deliciosa. Una de les meves preferides. És el meu tresor… De fet una vegada vaig estar convalescent d’una operació i el meu marit em va portar un de […]

0

Eton Mess

Aquestes postres són una delícia, és elevar les maduixes amb nata a un altre nivell. L’origen de les postres és anglès, sembla ser que el mengen cada 4 de juny en un partir de críquet del Col·legi Eton. Haig de reconèixer que no sóc gaire fan de les maduixes perquè de fet no són maduixes el […]

0

lemon curd

Veureu que en aquesta recepta he farcit unes magdalenes amb aquesta llimonera crema  però es pot posar a qualsevol cosa. I quan dic qualsevol cosa és el vull dir! Amb una torrada pel matí està genial, si ho mal barreges amb nata, de manera que quedin vetes fas unes maduixes amb nata diferents i molt […]

0

galetes de mantega

Aquesta recepta l’he fet mil vegades perquè com a regal per portar és genial. Les quantitats són per dues vegades, de manera que en pots congelar la meitat i vas repartint galetes a tota la família i amics. La gràcia és tenir talladors de diferents formes i ja tens un detall per cada ocasió. De […]

0

Frosting de formatge

Aquest és un tema delicat. N’he tastat molts. El principal problema que ens trobem amb aquest frosting és que la majoria porten un tou de mantega pel que no només al gust no els trobo gens bons sinó que a més són hipercalòrics. A més a més si ens hem de mirar el colesterol, i […]

0

cupcake de cafè i nous

Mmmmmm… per fi un cupcake que em convenç totalment. La recepta és perfecte, flonjo i suau… Sempre havia volgut fer algun postre amb el gust de cafè però no trobava res que em fes el pes. Com sempre els frostings amb mantega no m’agraden gens i aquest cupcake amb mascarpone ens recorda al tiramisú, un […]

0

tarta de Santiago

Unes postres gallegues que si demanes en un menú sempre estan seques… Hi ha molta diferència entre el fet a casa i el que mengem en restaurants ja que com sempre que tenim pocs ingredients i cars la qualitat d’aquests fan la diferència. És apte per celíacs i jo hi crec molt en els clàssics, […]

0

hummingbird

En aquesta ocasió us porto unes postres del sud dels Estats Units però jo l’he modificat. Es pot fer en tarta o cupcake i altra vegada ens trobem amb el problema del frosting de formatge… Podeu consultar l’entrada dedicat exclusivament al frosting. La primera vegada vaig seguir la recepta al peu de la lletra i […]

0

panellets

Cada any dic que els compraré i cada any acabo molt enfadada amb mi mateixa enganxant pinyons com una boja… Cal tenir molt d’amor a les tradicions per fer-los però què vols… sóc una romàntica! Sembla ser que les tradicions són importants i per això us poso la recepta. Jo els faig majoritàriament de pinyons, […]

0

red velvet

De receptes de red velvet n’hi ha moltes però aquesta és una de les bones. Es poden fer magdalenes o bé en forma de pastís. Dóna molt bons resultats. És flonja, de sabor suau i agrada a tothom. De fet vaig torturar a uns amics que em demanaven la recepta perquè estaven totalment enganxats! Va […]

0
Pages:1234567