La Casta cuina

Receptes que sí funcionen.

pa de pessic de Baileys

Si arrugues el nas quan t’ofereixen un xarrup però acabes acceptant un de Baileys com si fessis un esforç quan en realitat te n’has pres tu sola a casa d’amagat ets de les meves… Aquest pa de pessic és pecat total! M’encanta! Té un intens sabor a Baileys, molt intens, res de lleugers perfums… Aquesta […]

0

pastís intens de llimona

Només necessitaràs una cullera de fusta i un bol per posar cara de Fari tot menjant aquest pastís. Per fi he aconseguit un pa de pessic amb molt de gust de llimona!!! Té un punt rústic-mediterrani adorable i no s’assembla a res que hagi tastat. A més a més és molt senzill i té l’aire […]

2

pa de pessic de carabassa i nous

Per mi la tardor té gust a mandarina però sembla ser que les carabasses estan de moda des de que ens ha entrat la fal·lera de Halloween! Jo prefereixo les nostres tradicions… Però molt em temo que és una batalla perduda perquè els nens (que governen el món) troben més divertit els dits tallats, les […]

0

pastís intel·ligent

Creus que no entenc que auto anomenant-te intel·ligent m’estàs dient tonta? eh? Doncs dame pan y llámame tonta perquè aquesta recepta sí funciona i funciona sola!!! Una meravella absoluta. Si seguim la recepta al peu de la lletra aconseguirem un pastís amb tres capes: un pa de pessic, una crema delicada i un pudding. Ben […]

2

magdalenes sin-sin

Magdalenes sin-sin o també anomenades els intolerants-també-tenen-dret-a-viure. Sí, cal integrar-los!!! No els rebutgem!!! No els odïis quan han de venir a sopar a casa teva… també són persones. Bromes a part, cada dia més tenim gent al voltant amb intoleràncies i aquestes magdalenes de coco són sense gluten i sense lactosa. També pots fer-les com […]

0

crumble de préssecs

Si tenies sorral a la guarderia o tens les mans fredes aquesta és la teva recepta ja que tot consisteix en aconseguir fer arena sense escalfar la mantega. De fet aquesta és la no recepta, perquè pots posar-hi el que se t’acudeixi! Enlloc de préssecs el clàssic es fa amb pomes i canyella, però també […]

0

financiers d’automne

Treballo en el sector financer, he nascut a França i ADORO la tardor! M’encantaaaa! Evidentment no podia no fer aquesta recepta, ho enteneu, oi? L’única diferència amb uns financiers clàssics és que he posat meitat farina de blat i l’altra meitat farina de castanyes. A veure, també hi ha una petita diferència estètica… com la […]

0

pa de pessic Zebra

Si tens mans que pareixen peus o tens dos o menys fills aquesta és la vostra recepta. Les famílies amb tres fills no voleu fer aquest pa de pessic perquè podeu desencadenar la tercera guerra mundial!!! Ara jo! No!!! Em toca a mi!!! Què us haig d’explicar, oi? Fer la massa és extremadament senzill i […]

0

pastís adéu siau estiu

És l’hora dels adéus germans doneu-vos les maaaans…! Sí, doneu-vos vosaltres les mans perquè les meves estaran ocupades menjant aquest pastís!!! Acomiadem l’estiu amb un clàssic de base cruixent, sedosa crema i fruita. No conec a ningú que no li agradi i si vosaltres en coneixeu un, de debò, no li torneu a parlar mai […]

1

pastís de cotó japonès

Només 3 ingredients!!!! Amb només 3 ingredients i dues tècniques fas un extraordinari pastís de formatge que sembla un cotó, humit, de gust suau… Et sentiràs en un núvol!!! Millor: et sentiràs un creador de núvols que mola més. També mola fer-se l’interessant dient que ho has descobert directament de la blogger Ochikeron que és […]

1

mousse de xocolata (feta amb advocat)

Ets una dona no menopàusica obsessionada cíclicament amb la xocolata? Tens colesterol? Ets un single que no vol fer 24 magdalenes per donar-se un capritx? No et funciona el forn? Els teus fills emeten sons que només senten les balenes i els gossos per demanar-te xocolata? Ets vegà? Ets intolerant a la lactosa? Doncs aquesta […]

0

magdalenes de llet merengada

Infància! La llet merengada és la meva infància valenciana… a l’estiu… Hi ha algun record més pur i lluminós que els estius de quan eres petit?  No! Per tant, no podia més que dedicar aquesta recepta a la meva amiga Amparo que va ser una nena divertidíssima, una adolescent única i que ara és una […]

0

mos de llimona

Algun psicòleg especialitzat en addiccions a la sala, si us plau? Aquest mossos de llimona, o lemons bars o bé podria ser un blondie de llimona són droga. Així, tal qual… no en pots menjar només un. La fal·lera comença quan els hi talles les vores per fer-los quadradets… Aquí és quan has de dir […]

0

nutella casolana

Tanca els ulls: leche, cacao, avellanas y azúcaaaar…. Ara obre’ls: i sí, efectivament si llegim els ingredients de la Nutella o la Nocilla de la cançoneta veurem que res té a veure l’anunci amb la realitat!!! Per això aquesta recepta per mi és un bàsic ja que tenim el sabor amb ingredients totalment naturals. A […]

0

bundt de vainilla

És el millor bizcocho que hàgiu tastat mai… Podria dir pa de pessic, però per una d’aquelles coses inexplicables d’un usuari lingüístic quan em menjo aquesta delícia no em ve al cap mmm quin pa de pessic més bo! No, mentre estic salivant penso menudo bizcocho! Té la molla espessa però flonja i gens seca […]

1

pastís de figues i romaní

Com diria el meu pare tres mitges figues fan figa i mitja i no hi ha veritat més gran que aquesta. Ingredients mediterranis per un pa de pessic gustós i estiuenc. S’ha d’aprofitar molt la temporada d’aquesta fruita que nosaltres em dóna la sensació que no li donem a la nostra gastronomia el protagonisme que […]

0

gelat de xocolata blanca

El meu marit és un fan total de la xocolata blanca però el pobre sempre que demana unes postres de xocolata blanca, una mousse, un flan, una tarta… mai queda satisfet. I és que treballar amb la xocolata blanca no és fàcil i decepciona força… Primer en moltes receptes ho combinen amb fuites del bosc, […]

0

tortitas

Confessió: no he fet mai aquesta recepta però l’he menjada molts cops! El secret? Doncs com els homes valencians són els encarregats de fer la paella a casa el meu marit és l’encarregat de fer les tortitas americanes 100% que banyem en sirope de arce o com es diu en català xarop d’auró. Me les va […]

0

muffins de gerds i avena amb crumble

Nyam… muffins fantàstics amb un sabor que enamora! Una altra de les meves receptes preferides, és a dir, que em llevo pel matí i me la faig per esmorzar. El crumble em torna boja: cruixent i amb el gust dolç d’ametlla, el muffin és suau i els gerds àcids… Sinó sou uns enamorats de la […]

0

angel food

Caram, caram… Aquesta recepta és especial. D’entrada es necessita un motlle especial i no, no es pot fer en un altre. És un motlle d’acer inoxidable i mai de la vida s’ha d’engreixar! El pà de pessic ha d’anar pujant aferrant-se al motlle. Aquest a més té unes potes ja que cal refredar-lo cap per […]

0